Voorstellen

Ik ben Mayke Lammers-Kerlen, geboren in 1968 en ik woon met mijn gezin in het mooie buitengebied van Westendorp in de Achterhoek. Vanaf dat ik een klein meisje was vind ik dieren al superleuk. Gelukkig mochten wij vroeger thuis altijd allerlei soorten huisdieren houden. Inmiddels wonen we heerlijk buitenaf en hebben we paarden, katten, kippen, geiten, konijnen, cavia's en een hond.

Na mijn opleiding bedrijfskunde aan de HTS in Enschede heb ik een aantal jaar in het bedrijfsleven gewerkt. In verband met ons uitbreidende gezin heb ik op een gegeven moment de keuze gemaakt om er volledig voor het gezin te zijn en te stoppen met mijn betaalde baan. In deze periode heb ik een aantal jaar een natuurgeneeskunde opleiding gevolgd aan het HvNA in Arnhem, waar het vak klassieke homeopathie mijn bijzondere interesse had.

Doordat de kinderen groter werden kwam er een paar jaar geleden meer tijd voor andere activiteiten.  Zo ben ik in september 2013 enthousiast gestart met de HBO opleiding tot klassiek veterinair homeopaat aan het VHCN (Veterinair Homeopathie College Nederland) in Lochem. Klassieke homeopathie én dieren, een supercombinatie! Inmiddels heb ik de vier theoretische jaren succesvol afgerond en neem ik zelfstandig consulten af bij dieren, onder begeleiding van ervaren dierhomeopaten verbonden aan het VHCN. Hierdoor doe ik veel ervaring op in de aanloop naar een zelfstandige praktijk.

 

2013-05-29-17-44-34